Back to All Events

X_YUSUF_BOSS – KÓW (work in progress)

Autodidact danser en choreograaf Mohamed Yusuf Boss is eind januari bij ons te gast om te werken aan zijn voorstelling ‘KÓW’. Bij de creatie van deze nieuwe voorstelling laat hij zich inspireren door het werk van Amerikaans schrijver en sociaal criticus James Baldwin. Centraal staat menselijk contact en de vraag wie we kiezen te zijn in het contact met de ander. Op 29 januari geeft Mohamed aan de hand van video’s, de eerste schetsen van de muziek en de eerste choreografieën een intiem kijkje in het maakproces tot nu toe. Deze work in progress is gratis toegankelijk, meld je wel even aan door een ticket te bestellen in onze webshop.

Music by Shaolin Versache & Bart Bruinsma

Earlier Event: November 12
How Are You? @ Tut Töt Tuð 2018